Livrare GRATUITĂ la comenzile de peste 2000 RON - Livrare în 5 zile lucrătoare - Schimburi în decurs de 14 zile după livrare

Weasel

100% Cashmere Nimbus | Număr straturi: 4

Tabel de mărimi

În stoc Culori disponibile

2 352,14 lei
mist Până în 5 zile

Până în 5 zile
2 352,14 lei

Detalii produs

100% cașmir, 4/2 straturi.

Jachetă deschisă de mărime medie realizată din cașmir nuage.

  • Partea din față și mânecile sunt realizate din fire în 4 straturi
  • Spatele este realizat din fire în 2 straturi
  • Guler drapat
  • Stil modest

Țesătura rară îi conferă un aspect și mai pufos și aerisit. Perfect pentru a vă cocoloși acasă în serile de iarnă, dar și pentru a fi purtat afară în sezoanele primăvară și toamnă. Extrem de confortabil dar și sofisticatl!

Cașmirul nostru „nuage” este un cașmir extrem de moale, tricotat dintr-un fir mai gros decât cel traditional. Este mai voluminos și mai pufos, păstrând în același timp senzația de aerisire. Din cauza faptului că firul este mai gros, un pulover din cașmir „nuage” în 2 straturi este mai gros decât unul din cașmir standard în 4 straturi.Material
100% Cashmere Nimbus

Număr straturi
4

Îngrijirea ulterioară a cașmirului
       
Cum să îngrijim în mod corespunzător articolele din cașmir?

Aveți vreo întrebare despre acest produs?

Livrare și retururi

Modalități furnizare

După primirea comenzii vă vom contacta pentru a vă informa legat de starea produselor pe stoc și anunța termenul furnizării - de obicei în câteva zile lucrătoare. Dacă nu avem produsul pe stoc, va trebui să așteptați aproximativ 3-5 săptămâni.

Atentie - deja puteti plati comanda platind la livrare, direct curierului de la FAN/Cargus, la preluarea comenzii.

Comanda va fi trimisă poștal/FAN/Cargus din depozitul nostru din Slovacia. Taxa poștală este de 22 RON. La o comandă de peste 2000 RON taxa poștală e gratuită!

Modalități de plată

Comanda o puteți achita cu cardul sau prin transfer bancar. După finalizarea comenzii, puteți achita. Pentru a plăti prin transfer bancar, folosiți datele de mai jos:

IBAN: SK7109000000000233073526

BIC: GIBASKBX

Banca: Slovenská sporiteľňa a.s., Nitra

La simbol variabil introduceți numărul de comandă.

Comenzi de peste 2000 lei
Livrare gratuită

Costuri de livrare - în numerar la livrare
37 lei

Costuri de livrare - cu cardul
22 lei

Metode de livrare

 

Aveți vreo întrebare despre acest produs?

Tabel de mărimi

Lungime spateLungime mâneciLățime piept
XS 77 cm 58 cm 43 cm
S 78 cm 59 cm 45 cm
M 78 cm 60 cm 47 cm
L 79 cm 61 cm 49 cm
XL 79 cm 62 cm 51 cm
2XL 80 cm 62 cm 53 cm

Tip de măsurare
EU


Despre noi și valorile noastre

Cașmirul este dragoste la prima atingere. Îi veți simți delicatețea, finețea și căldura - veți descoperi imediat că ceea ce atingeți este ceva extraordinar.

Suntem o mică companie de familie care a început cu importul de haine din cașmir din Nepal în 2011. Calitatea și unicitatea produselor noastre sunt motivele pentru care am câștigat clienți din întreaga lume. Gama noastră de articole este lucrată manual din fibre de cașmir, al căror diametru nu depășește grosimea medie de 0,0155 mm.

Articolele de îmbrăcăminte realizate din acest material special nu sunt cele mai ieftine, mai ales dacă sunt lucrate manual din cele mai bune fibre. Un pulover de cașmir este totuși o investiție pe termen lung. Dacă este bine îngrijită, îmbrăcămintea din cașmir își păstrează calitățile timp de mulți ani fără să se estompeze sau să se întindă, făcând din aceasta o posibilă moștenire pentru generația următoare.