Livrare GRATUITĂ la comenzile de peste 2000 RON - Livrare în 5 zile lucrătoare - Schimburi în decurs de 14 zile după livrare

Premium-natural Solange

100% Cașmir natural | Număr straturi: 2

Tabel de mărimi

În stoc Culori disponibile

1 615,23 lei
tenzin natural Până în 5 zile

Până în 5 zile
1 615,23 lei

Detalii produs

100% cașmir organic, 2 straturi.
Pulover cu guler rotund de o delicatețe incomparabilă.
Tiv tubular la manșete și la baza puloverului de aproximativ 1.5 cm.
Poate fi purtat direct pe piele.
Mărime: croială clasică.

Un pulover mereu la modă, realizat dintr-un cașmir organic natural excepțional, nevopsit.

O piesă esențială în garderoba dumneavoastră.

Acest pulover este lucrat dintr-un cașmir extraordinar, de o calitate rară.

În primul rând, acesta provine din prima pieptănare a caprelor tinere, ceea ce ne permite să obținem cel mai fin păr din lume, având o grosime între 13 și 14 microni. Prin comparație, un cașmir de calitate ajunge la o grosime de aproximativ 15,5 microni, iar un cașmir mai standard undeva între 16,5 - 17 microni. Cu cât firul de cașmir este mai fin, cu atât puloverul va fi mai moale. Aceste capre tinere, care sunt exclusiv pieptănate, produc doar 30 de grame pe animal, comparativ cu 100 până la 200 de grame pentru o capră cașmir adultă. Există doar câteva zeci de tone de cașmir de această calitate disponibile pe an la nivel mondial.

De asemenea, acest păr este păstrat în culorile sale naturale. Prin urmare, este 100% organic. Nu există alt cașmir mai natural decât acesta. De obicei rezervat pentru marile mărci italiene, acest cașmir organic este acum disponibil în colecțiile noastre pe Mahogany.ro, la prețurile noastre obișnuite.Material
100% Cașmir natural

Număr straturi
2

Îngrijirea ulterioară a cașmirului
       
Cum să îngrijim în mod corespunzător articolele din cașmir?

Aveți vreo întrebare despre acest produs?

Livrare și retururi

Modalități furnizare

După primirea comenzii vă vom contacta pentru a vă informa legat de starea produselor pe stoc și anunța termenul furnizării - de obicei în câteva zile lucrătoare. Dacă nu avem produsul pe stoc, va trebui să așteptați aproximativ 3-5 săptămâni.

Atentie - deja puteti plati comanda platind la livrare, direct curierului de la FAN/Cargus, la preluarea comenzii.

Comanda va fi trimisă poștal/FAN/Cargus din depozitul nostru din Slovacia. Taxa poștală este de 22 RON. La o comandă de peste 2000 RON taxa poștală e gratuită!

Modalități de plată

Comanda o puteți achita cu cardul sau prin transfer bancar. După finalizarea comenzii, puteți achita. Pentru a plăti prin transfer bancar, folosiți datele de mai jos:

IBAN: SK7109000000000233073526

BIC: GIBASKBX

Banca: Slovenská sporiteľňa a.s., Nitra

La simbol variabil introduceți numărul de comandă.

Comenzi de peste 2000 lei
Livrare gratuită

Costuri de livrare - în numerar la livrare
37 lei

Costuri de livrare - cu cardul
22 lei

Metode de livrare

 

Aveți vreo întrebare despre acest produs?

Tabel de mărimi

Lungime spateLungime mâneciLățime piept
XS 57 cm 57 cm 43 cm
S 58 cm 58 cm 45 cm
M 59 cm 59 cm 47 cm
L 60 cm 60 cm 49 cm
XL 62 cm 61 cm 51 cm
2XL 64 cm 61.5 cm 54 cm
3XL 66 cm 62 cm 57 cm
4XL 68 cm 63 cm 61 cm

Tip de măsurare
EU


Despre noi și valorile noastre

Cașmirul este dragoste la prima atingere. Îi veți simți delicatețea, finețea și căldura - veți descoperi imediat că ceea ce atingeți este ceva extraordinar.

Suntem o mică companie de familie care a început cu importul de haine din cașmir din Nepal în 2011. Calitatea și unicitatea produselor noastre sunt motivele pentru care am câștigat clienți din întreaga lume. Gama noastră de articole este lucrată manual din fibre de cașmir, al căror diametru nu depășește grosimea medie de 0,0155 mm.

Articolele de îmbrăcăminte realizate din acest material special nu sunt cele mai ieftine, mai ales dacă sunt lucrate manual din cele mai bune fibre. Un pulover de cașmir este totuși o investiție pe termen lung. Dacă este bine îngrijită, îmbrăcămintea din cașmir își păstrează calitățile timp de mulți ani fără să se estompeze sau să se întindă, făcând din aceasta o posibilă moștenire pentru generația următoare.