Livrare GRATUITĂ la comenzile de peste 2000 RON - Livrare în 5 zile lucrătoare - Schimburi în decurs de 14 zile după livrare

Magazin en gros

Aveți un butic sau un magazin clasic și ați dori să vindeți produsele noastre? Contactați-ne și noi vă trimitem cu plăcere tarifele și condițiile de colaborare. Vă atenționăm încă de la început, nu expediem marfa în magazine online.

Puloverele noastre, fularele și accesoriile sunt produse manual în Nepal, din țesăturile cele mai de calitate din materiale naturale premium. Datorită experienței dobândite de-a lungul anilor cu producția înbrăcămintei din cașmir, acum putem oferi produse de calitate primă la prețuri accesibile.

Prețurile atractive sunt datorită faptului că, nu expediem marfa magazinelor en gros din depozite mici – perioada de livrare este de aproximativ 5 săptămâni. Dacă comandați de la noi, marfa va fi fabricată special pentru dumneavoastră – magazin/brand, produsele pot avea etichete cu logo-ul dvs. La producere putem fi flexibili cerințelor individuale pe care le aveți.

Pe lângă calitate, una din prioritățile noastre este și gama de produse. În fiecare toamnă avem o colecție nouă, în oferta noastră avem de obicei peste 200 modele diferite de pulovere, mărimile de la XS până la XXXXL, puteți alege din zeci de culori diferite.