Livrare GRATUITĂ la comenzile de peste 2000 RON - Livrare în 5 zile lucrătoare - Schimburi în decurs de 14 zile după livrare

Liberty

100% baby alpaca | Număr straturi: 2

Tabel de mărimi

În stoc Culori disponibile

1 162,54 lei
flanelle chine Până în 5 zile

Până în 5 zile
1 162,54 lei

Detalii produs

100% baby alpaca, 20 și 2 straturi.
Pulover-poncho de damă cu fermoar la gât și croială liberă.
Gulerul detașabil din 20 de straturi le vor seduce pe cele sensibile la frig. Această piesă nu are fața sau spatele definite. În funcție de dispoziția dumneavoastră, puteți purta această piesă vestimentară cu fermoarul fie în față, fie în spate.
Modelul acesteia constă în diferența imensă a numărului de straturi din partea din față, în comparație cu cea din spate. Pe de-o parte, o țesătură aerisită de 20 straturi, iar de cealaltă parte 2 straturi. Țesătura ușoară și transparentă o întâlnește pe cea compactă.
Răscroiala mânecilor joasă.
Cusătură centrală pe partea cu fermoar.
Margini modeste la tivul de jos și la manșete.
Croială liberă.Material
100% baby alpaca

Număr straturi
2

Îngrijirea ulterioară a cașmirului
       
Cum să îngrijim în mod corespunzător articolele din cașmir?

Aveți vreo întrebare despre acest produs?

Livrare și retururi

Modalități furnizare

După primirea comenzii vă vom contacta pentru a vă informa legat de starea produselor pe stoc și anunța termenul furnizării - de obicei în câteva zile lucrătoare. Dacă nu avem produsul pe stoc, va trebui să așteptați aproximativ 3-5 săptămâni.

Atentie - deja puteti plati comanda platind la livrare, direct curierului de la FAN/Cargus, la preluarea comenzii.

Comanda va fi trimisă poștal/FAN/Cargus din depozitul nostru din Slovacia. Taxa poștală este de 22 RON. La o comandă de peste 2000 RON taxa poștală e gratuită!

Modalități de plată

Comanda o puteți achita cu cardul sau prin transfer bancar. După finalizarea comenzii, puteți achita. Pentru a plăti prin transfer bancar, folosiți datele de mai jos:

IBAN: SK7109000000000233073526

BIC: GIBASKBX

Banca: Slovenská sporiteľňa a.s., Nitra

La simbol variabil introduceți numărul de comandă.

Comenzi de peste 2000 lei
Livrare gratuită

Costuri de livrare - în numerar la livrare
37 lei

Costuri de livrare - cu cardul
22 lei

Metode de livrare

 

Aveți vreo întrebare despre acest produs?

Tabel de mărimi

Lungime spateLungime mâneciLățime piept
S1 62 cm 44 cm / cm
S2 63 cm 45 cm / cm
S3 64 cm 46 cm / cm
S4 65 cm 48 cm / cm

Tip de măsurare
EU


Despre noi și valorile noastre

Cașmirul este dragoste la prima atingere. Îi veți simți delicatețea, finețea și căldura - veți descoperi imediat că ceea ce atingeți este ceva extraordinar.

Suntem o mică companie de familie care a început cu importul de haine din cașmir din Nepal în 2011. Calitatea și unicitatea produselor noastre sunt motivele pentru care am câștigat clienți din întreaga lume. Gama noastră de articole este lucrată manual din fibre de cașmir, al căror diametru nu depășește grosimea medie de 0,0155 mm.

Articolele de îmbrăcăminte realizate din acest material special nu sunt cele mai ieftine, mai ales dacă sunt lucrate manual din cele mai bune fibre. Un pulover de cașmir este totuși o investiție pe termen lung. Dacă este bine îngrijită, îmbrăcămintea din cașmir își păstrează calitățile timp de mulți ani fără să se estompeze sau să se întindă, făcând din aceasta o posibilă moștenire pentru generația următoare.