Livrare GRATUITĂ la comenzile de peste 2000 RON - Livrare în 5 zile lucrătoare - Schimburi în decurs de 14 zile după livrare

Cine suntem?

Cașmirul este dragoste la prima atingere. Atingându-l veți simți o finețe delicată, pufoșenie fantastică și căldură – vă veți da seama foarte repede că țineți în mâini ceva unic. A fost considerat un material excepțional încă din vremurile trecute când a primit porecla „fiber for kings“ ce în traducere liberă înseamnă „țesutul regilor“. Azi însă nu mai este nevoie să fiți domnitor ca să vă puteți permite atingerea luxoasă a cașmirului pe propria piele. Îmbrăcămintea din cașmir nu este tocmai printre cele mai ieftine, în special dacă este fabricată manual și din fibrele de cea mai bună calitate – acestea din urmă se obțin anual într-o cantitate limitată, aceasta fiind unul din motivele pentru prețul ridicat al acestui material. Un pulover de cașmir însă e fără îndoială o investiție de lungă durată. Printr-o îngrijire corectă va arăta ca nou și după câțiva ani, nu se va decolora și nu i se vor scoate firele. Nu este exclus ca la un anumit moment dat să îl moștenească de la dvs. generația următoare.

Ne pricepem în cașmir

Suntem o firmă mică de familie, care a început să exporte îmbrăcăminte din Cașmir din Nepal. Firma producătoare cu care colaborăm este situată aproape de capitala Kathmandu. La sfârșitul anului 2011 am lansat primele magazine online în Slovacia și Cehia, astăzi trimitem regulat produsele noastre în zeci de țări diferite. Calitatea și excepționalitatea produselor noastre sunt motivul pentru care produsele noastre sunt comandate și din părțile opuse ale lumii – de exemplu America de Sud, Asia și țările arabe. De-alungul timpului am adăugat în oferta noastră și alte materiale premium naturale. Produsule noastre nu pot fi achiziționate în magazine tradiționale, funcționăm exclusiv ca magazin online. Pachetele sunt trimise din depozitul din Slovacia, iar în România ajung în câteva zile lucrătoare.

Calitate clasa întâi

Probabil veți observa mai multe diferențe între noi și ceilalți comercianți de cașmir. Una dintre cele mai mari diferențe este gama de produse oferite. Aceasta este înnoită regulat, dar de obicei puteți găsi mai mult de 200 de modele de pulovere de bărbați și dame. Aproape toate sunt disponibile de la mărimi începând cu XS până la XXXXL, vă puteți alege modelul și zeci de nuanțe colorate diferite. În fiecare an, toamna lansăm colecție nouă și putem oferi producție individuală – dacă vă interesează și doriți mai multe informații, contactați-ne pe e-mail.

O altă deosebire importantă este calitatea. Sortimentul nostru este fabricat manual, din fibre de cașmir, al căror grosime medie este mai mică decât 0,0155 mm. Mulți producători încearcă să minimalizeze cheltuielile prin fabricarea produselor în China, folosind fibre mai groase, mai ieftine. Rezultatul este un produs care înțeapă la atingere și de proastă calitate – atenție, nici eticheta „100% cașmir“ nu reprezintă garanția menționată. Recomandăm să evitați produsele din supermarketuri care oferă produse din cașmir la prețuri mici.

Cumpărături sigure

Garantăm calitatea produselor noastre cât și cumpărături în siguranță. Fără specificarea motivului, puteți returna produsele iar noi vă returnăm banii, sau realizăm schimb de produs. Clienților noștri oferim și servis peste standard - dacă de exemplu se ajunge la deterioarea puloverului printr-o situație nefastă, știm să îl reparăm. Dacă aveți întrebări sau cerințe, nu ezitați să ne contactați.