Livrare GRATUITĂ la comenzile de peste 2000 RON - Livrare în 5 zile lucrătoare - Schimburi în decurs de 14 zile după livrare

Câte straturi de cașmir ar trebui să aibe sveterul meu?

Blog cașmir Peter Greša

Atunci când alegeți un pulover din cașmir este important să țineți cont de numărul de straturi de cașmir, din care este produsul respectiv țesut. Sveterul din două straturi este în Europa cel mai uzual, îl puteți purta pe tot parcursul anului. Nici în zilele răcorase de vară nu vă va fi prea cald în el. Sveterele din 4 straturi de cașmir vă vor încălzi numai bine în  zilele reci de toamnă și primăvară, atunci când vântul nu este prea rece și încă nu sunt zile geroase - le puteți purta fără palton sau geacă și nu vă va fi frig.

Sveterul din cașmir iarna? În România de la șase fire.

Cu cât mai multe straturi sunt folosite pentru fabricarea unui sveter, cu atât mai călduros este. Puloverele din cașmir din șase, zece sau doisprezece straturi sunt ideale pentru zilele reci de iarnă din România, protejează foarte bine împotriva frigului. Puloverul din cașmir care are 12 straturi încălzește de cel puțin de două ori mai bine decât cel din lâna de oaie.

Binențeles și prețul diferă în funcție de numărul de straturi. Cu cât mai multe straturi de cașmir, cu atât prețul e mai scump.