Livrare GRATUITĂ la comenzile de peste 2000 RON - Livrare în 5 zile lucrătoare - Schimburi în decurs de 14 zile după livrare

Pashminele reprezintă bijuteria produselor din cașmir – ce să alegem?

Blog cașmir Peter Greša

Pashminele sunt cele mai elegante exemplare a ceea ce se crează din firele de cașmir. Se folosește substratul fin din caprele cașmir, care este prelucrat în stil tradițional – manual. Rezultatul este accesoriul de modă, care prin finețea, culorile și frumusețea sa fascinează femeile din întreaga lume de câteva secole. În ultimii ani sunt pashminele din nou în vârful popularității lor. Acest fapt este atribuit în special celebrităților din Hollywood, de exmplu Angelina Jolie sau Nicole Kidman, care deseori poartă șaluri din pashimnă. Datorită influenței din Hollywoodu aceste pashmine nu sunt la modă doar în Statele Unite dar și în Europa, România fiind inclusă în acest trend.

Sveterele din cașmir se fabrică în funcție de straturile din care sunt șesute. Parametrul de bază al pashminelor este compoziția. În e-spopul nostru veți găsi două colecții de pashmină - Diamond și Platinum. Ambele fac parte din ceea ce pashminele țesute manual oferă mai bun.

Colecția Diamond

Pashminele din colecția Diamond sunt accesorii moderne exclusive pe care le puteți folosi doar la ocazii speciale, când doriți să fiți unică. Culorile puternice, eleganța subtilă și folosirea cașmirului 100 % fac din această colecție un adevărat diamant printre șalurile de cașmir.

Colecția Platinum

Pashminele din colecția Platinum combină frumusețea și calitățile a două țesuturi naturale - sunt țesute din 70 % cașmir și 30 % mătase. Pashminele din colecția Platinum sunt fine, subțiri, foarte plăcute la puratre. Sunt țesute în culori puternice sau cu model imprimat.