Livrare GRATUITĂ la comenzile de peste 2000 RON - Livrare în 5 zile lucrătoare - Schimburi în decurs de 14 zile după livrare

Păstrăm prețuri accesibile menținând calitatea cea mai bună.

Blog cașmir Peter Greša

Suntem conștienți de faptul că prețul este deoseori factorul decisiv atunci când cumpărăm un produs. Interesul nostru nu este de a fi cel mai ieftini, scopul nostru este de a avea prețurile așa încât să poată să își permită un produs de calitate din cașmir confortabil și de lux și persoana care ar plăti mai degrabă pentru lâna de oaie sau vreun material sintetic.

Menținem prețuri accesibile? Vindem fără intermediari.

Încercăm să avem cât mai puține cheltuieli. Nu avem intermediari inutili, nu colaborăm cu magazine mari nici cu companii de distribuție. Scopul nostru este de a trimite clienților noștri un produs de calitate, prelucrat manual, în timpul cel mai scurt și pe calea cea mai directă prin intermediul reprezentantului din țara respectivă - Mahogany.ro este reprezentantul nostru exclusiv pentru România. Datorită acestei strategii avem prețuri mai bune decât concurența. Produsele noastre fac parte din produsele din cașmir de calitate superioară.

Unde nu economisim? La serviciile pentru clienți.

Mulți comercianți își pot permite prețuri mai mici doar pentru faptul că, nu investesc în serviciile pentru clienți. La noi nu vă veți întâlni cu un astfel de procedeu. Nu vă este bună mărimea, nu vă place culoarea sau pur și simplu produsul din cașmir nu îndeplinește așteptările dumneavoastră? Fără a pune întrebări irelevante vă vom schimba produsul sau vă vom returna banii.